субота, 6 грудня 2014 р.

           Святкові прянички до Різдва та Нового року

       Кілька днів цікавої праці, - і духмяні медові пряники наповнили все довкола своїм ароматом, створюючи казковий настрій. З'явилися яскраві, стрункі ялинки з вогниками та гірляндами, симпатичні сніговики, усміхнені пряничні чоловічки, білі ангелики, небесні зіроньки, сніжинки, звірята, ялинкові прикраси  і, звичайно, Святий Миколай. Він сходить з неба на землю, роздаючи усім слухняним дітям із свого мішка подарунки. З ним помічники - Ангелята. А коли втомиться, відпочиває, схопившись за краєчок Місяця.
Св. Миколай, d  8-9см, Ангелик 10*8см
Ось такі пряничні ялиночки та сніговички, пряничні чоловічки та засніжені пряничні хатинки з'явилися у нас до Нового року та Різва.


Святкова ялинка, 10*7см

Сніговики-друзі, 13*8см, 8*5см
Сніговик DJ, 10*7 см
Пряничний чоловічок, 10*9см
Пряничний будиночок, 13*13см

 А ще теплі зимові шапочки та рукавички, щоб вберегтись від снігу та морозу:
Шапочка, 10*7см, рукавички  9*6см
А ще я виготовила цього року прянички за Катрусиними екскізами:


Новорічні персонажі, d 7-8см
І звичайно, пряничні баранчики, - символ та оберіг 2015 року

Баранці 9*8см, зіронька 9*9см
      Зіроньки, дзвіночки, сніжинки - також невід'ємні атрибути Різдвяного часу:


Дзвіночки, зіроньки, 10*8, 9*9см
Сніжинки, 9*9см
      Прянички гарно поєднуються в набори і є чудовим подарунком на свят Миколая, Нового року та Різдва. Вони смачні та духмяні, - гарно смакуватимуть, або й прикрасять оселю. Тісто, з якого виготовлені, замішане на меді, маслі та яйцях з додаванням кориці, какао, імбиру, кардамону та гвоздики.  Виготовляю на замовлення. Запаковую у коробочки в еко-стилі чи прозорі пакетики з гарною стрічкою. Якщо ви вподобали собі щось з Різдвяної колекції, телефонуйте 050 469 31 91 або пишіть greskann@gmail.com. 

Немає коментарів:

Дописати коментар